Hoe werken wij?

DMTECHPROF WERKT OP DRIE MANIEREN:

1. Werving & Selectie; dit betreft de vaste banen; wij nemen hierbij al het werk uit handen voor je. Wij stellen je voor bij onze opdrachtgever of bij interessante opdrachtgevers die door jou zijn samengesteld en goedgekeurd. Wij willen je altijd eerst persoonlijk ontmoeten zodat je je wensen, eisen en gevoel kenbaar kunt maken. Op basis daar van kunnen we aan de slag. Wij verzorgen het gehele traject, maar je krijgt een contract bij de opdrachtgever zelf. Uiteraard doen wij er alles aan om dit in goede banen te leiden en om zo tot het beste eindresultaat te komen.

2. Interim; heb je er voor gekozen om een zelfstandige professional in jouw vakgebied te zijn en wil je graag meerdere opdrachten doen? Ook dit kan; wij hebben regelmatig bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke expertise op logistiek en technisch gebied. DMtechprof wordt hierbij ondersteund door een sterke back office voor alle administratieve zaken en of overige ondersteuning. Wel zo prettig voor je.

3. Detachering; vind jij het leuk om steeds nieuwe tijdelijke projecten te doen of wil je zelf eerst eens aftasten of de cultuur van een organisatie bij je past? Wij bieden je zowel de mogelijkheid voor een projectmatige detachering als een detacheringstraject als aanloop naar een vaste betrekking.

Op zoek naar een leuke baan/uitdagend project? Meld je aan!

Op zoek naar een leuke
baan/ uitdagend project?
Meld je aan!

Jobalert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe projecten, opdrachten of vacatures, maak dan hieronder een Jobalert aan. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer zich passend werk op jouw vakgebied aandient. Het scheelt je veel zoekwerk, ook als je (nog) niet actief op zoek bent naar iets nieuws, maar je al wel wilt oriënteren. DMtechprof, sterk in werk!

Onze opdrachtgevers


Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Cargotec
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC