Onze dienstverlening

DMtechprof hecht grote waarde aan mensgericht werken, een open communicatie en kwaliteit staat voorop. Om die reden streven we altijd naar een ‘dedicated’ samenwerking om tot een goede invulling van uw vacature te komen. Een persoonlijke intake en een daadwerkelijk bezoek op de werkvloer, ongeacht functie of niveau is voor ons een vereiste om goed vakmanschap te kunnen leveren.

1. Werving & Selectie; wij nemen het volledige traject uit handen. Van begin tot eind inclusief complete exposure voor uw vacature en aangevuld met een (online) assessment. De kandidaat kan direct in dienst bij uw organisatie.

2. Interim; tijdelijk iemand nodig voor bijvoorbeeld een implementatie van een nieuwe werkmethodiek of vervanging bij ziekte? Ook dit kunnen we prima aan middels een sterk netwerk van snel inzetbare zelfstandige professionals, waarbij wij alle administratie uit handen nemen.

3. Detachering; Wilt u eerst eens zien of iemand goed in uw cultuur past of zijn er andere redenen om niet meteen tot een contract over te gaan? Ook prima, wij regelen dit middels de inzet van een professional met een detacheringscontract. Dit kan zowel projectmatig of als aanloop naar een vaste betrekking.

Onze sterke back office ondersteunt DMtechprof in alle oplossingen!

Op zoek naar hoogwaardige vakmensen? Meld een vacature aan!

Op zoek naar hoogwaardige
vakmensen? Meld een vacature aan!

Vacature aanmelden

Bent u op zoek naar gekwalificeerde vakmensen? Wilt u meer weten over het werven & selecteren en detacheren van goede professionals? Vul dan vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Onze opdrachtgevers


Hoebee
Demmers
Engie
Damen
Hollandia
Cargotec
Damen Verolme
Kooiman
Marine Repair
Mercon
Slob
Royal IHC